Генпрокуратура провела обшук в офісі найбільшого виробника цукру

Генпрокуратура провела обшук в офісі найбільшого виробника цукру

Зараз всі виробничі процеси на підприємствах компанії проводяться в звичайному режимі

Протягом кількох годин працівники не могли потрапити на свої робочі місця, була заблокована робота підприємств, повідомили в холдингу

Генеральна прокуратура України за участю озброєних правоохоронців у середу, 6 вересня, провела обшук у головному офісі агропромислового холдингу «Астарта-Київ».

Про це повідомляє прес-служба холдингу.

«Протягом кількох годин працівники не могли потрапити на свої робочі місця, була заблокована робота підприємств. Крім цього, зараз заблоковано окремі рахунки декількох виробничих підрозділів, що входять у структуру компанії», - йдеться в повідомленні.

«Ми розглядаємо ці дії силових структур як надмірні і необґрунтовані. Компанія сьогодні, як і завжди, конструктивно співпрацювала з регуляторними органами щодо дачі показань, пояснень та документації», - додають в холдингу.

Тому застосування «силових» сценаріїв, є повністю необґрунтованою, виглядає як непрофесіоналізм або відкритий тиск на бізнес, відзначають в компанії.

Зараз всі виробничі процеси на підприємствах компанії проводяться в звичайному режимі.

«Керівництво фірми звернулося до Генеральної прокуратури та керівництва країни про неприпустимість силового тиску на бізнес та оскаржує неправомірні дії у встановленому законом порядку», - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, «Астарта» є найбільшим виробником цукру в Україні. За підсумками 2016 року холдинг отримав чистий прибуток у розмірі 83 млн євро.

Нагадаємо, 5 вересня СБУ і прокуратура прийшли з обшуком в «Укрзалізницю».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: