Геращенко заявила про «цинічну російську брехню» щодо Сенцова

Геращенко заявила про «цинічну російську брехню» щодо Сенцова
Олег Сенцов

Перший віце-спікер ВР прокоментувала повідомлення російської сторони про те, що голодуючий Сенцов «додав у вазі»

Росія розповсюджує цинічну брехню, заявляючи, що український політв’язень Олег Сенцов під час свого голодування почувається задовільно і нібито навіть набрав вагу.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook у п’ятницю, 15 червня, написала перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

«Заяви, що голодуючий Олег Сенцов «додав у вазі» - це пекельне пекло, НКВДшні практики і геббельсівщина в одному реченні», - підкреслила Геращенко.

При цьому вона зазначила, що недопуск українського омбудсмена Людмили Денісової до Сенцова - «найганебніше підтвердження цинічної російської брехні».

Нагадаємо, що 15 червня Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова заявила, що керівництво колонії, де утримують Сенцова, відмовило їй у відвідуванні політв’язня.

Як відомо, Денісова 14 червня прибула до Росії, щоб здійснити моніторингові візити у місця несвободи, де тримаються українські політв’язні.

За словами Денісової, російська сторона запропонувала здійснити візит до Олега Сенцова після 22 червня. Омбудсмен заявила, що Україна буде наполягати на тому, щоб відвідати Сенцова якнайшвидше.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: