Герман запевняє, що завдяки Януковичу у Київ не прийшла війна

Герман запевняє, що завдяки Януковичу у Київ не прийшла війна
Ганна Герман

«Янукович покинув Україну для того, щоб його особа не сіяла розбрат і щоб громадянська війна не почалася ще й у Києві, як це було на Донбасі чи в Криму», - Герман

Колишня радниця екс-глави держави Віктора Януковича і екс-нардеп від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що президент-втікач не мав наміру покидати Україну. Про це вона сказала, коли давала свідчення під час засідання Оболонського суду у справі про держраду Януковича.

«Що його до цього спонукало - я не знаю. Наскільки я розумію з того, як він висловлювався пізніше, він вважав, що його перебування в Україні загострить ситуацію. Його прихильники могли зіткнутися з його противниками», - зазначила вона.

Герман також підкреслила, що «Янукович покинув Україну для того, щоб його особа не сіяла розбрат і щоб громадянська війна не почалася ще й у Києві, як це було на Донбасі чи в Криму».

Справу розглядає колегія суддів на чолі з головуючим суддею Владиславом Дев'ятком і суддями Констянтином Васалатієм та Максимом Тітовим.

У залі суду присутні представники сторони обвинувачення, а також адвокати Януковича Віталій Сердюк, Ігор Федоренко, Андріана Фозекош.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: