Глава МЗС Швеції відвідала Станицю Луганську

Глава МЗС Швеції відвідала Станицю Луганську

Міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде: «з часів холодної війни російська агресія - це найбільший виклик системі європейської безпеки»

Фото: Єгор Божок, Twitter

Міністр Анн Лінде підтвердила, що Швеція підтримує територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України

Міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде в рамках її робочого візиту в Україну відвідала Луганську область, де ознайомилася з наслідками російської агресії, безпекою в регіоні і роботою КПВВ.

Про це повідомив у Twitter заступник міністра закордонних справ України Єгор Божок.

«Супроводжував керівника МЗС Швеції А. Лінде в поїздці в ООС на Донбас. Відвідали Станицю Луганську, побачили наслідки агресії Росії, ситуацію в області безпеки в зоні розведення, роботу КПВВ ... Спасибі шведським друзям за постійну увагу і підтримку», - написав він.

У Луганській ОДА додали, що разом з главою шведського МЗС зону операції Об’єднаних сил відвідав надзвичайний і повноважний посол Швеції в Україні Тобіас Тіберг.

Іноземні гості зустрілися із заступником глави ОДА Наталією Романенко, заступником командувача операції Об'єднаних сил генерал-майором Андрієм Ігнатьєвим і главою РДА Юрієм Золкіним.

Міністр закордонних справ Королівства Швеція Анн Лінде підтвердила, що Швеція підтримує територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України.

«З часів холодної війни російська агресія - це найбільший виклик системі європейської безпеки», - заявила вона.

Нагадаємо, раніше глава Офісу президента Андрій Єрмак та очільниця МЗС Швеції обговорили розширення діяльності шведських інвесторів в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: