Глава Офісу президента Єрмак не задекларував продаж свого попереднього авто

Глава Офісу президента Єрмак не задекларував продаж свого попереднього авто
Глава Офісу президента Андрій Єрмак не задекларував продаж автівки 

31 березня Єрмак заявив, що у нього був старий автомобіль, і він його продав

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак напередодні зізнався, що продав свій старий автомобіль перед купівлею елітного Mercedes-Benz S 350d за 3,2 мільйони гривень, однак в декларації записав, що автівка перебуває у власності зовсім іншої особи.

Як відомо, під час брифінгу 31 березня, коментуючи скандал із придбанням елітного автомобіля, Єрмак заявив, що він продав свій старий автомобіль і купив новий автомобіль.

«Я давно планував змінити автомобіль. Але на жаль, сьогодні я живу в такому темпі, що в мене нема часу на якісь такі речі, чесно кажучи, ні на родину, ні на себе. Тому я дійсно продав свій старий автомобіль, купив новий автомобіль», - сказав під час брифінгу Єрмак.

За його словами, придбання авто відображене в його декларації. Тобто Єрмак заявив, що у нього був старий автомобіль, і він його продав.

В декларації про доходи, яку Єрмак подав 21 лютого 2020 року як кандидат на посаду керівника Офісу президента України, він повідомив, що користується автомобілем Toyota Camry 2015 року випуску, який перебуває у власності у зовсім іншого громадянина України Єрошова Андрія Миколайовича.

18_41

Однак під час брифінгу він про це не повідомив, а говорив про попередній автомобіль як про свою власність, яку він продав.

Дійсно, в декларації про доходи, поданій 20 березня 2020 року, вказана купівля автомобіля Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC long 2019 року випуску, а Toyota Camry із нової декларації зникла.

18_14

Однак продаж свого старого автомобіля, про який він говорив на брифінгу, та отримання доходу від цієї операції, Єрмак в декларації не вказав.

Ця вся інформація може свідчити про те, що автомобіль Toyota Camry справді належав Єрмаку, однак був оформлений на іншу особу.

Як повідомлялось, глава Офісу президента України Андрій Єрмак задекларував покупку автомобіля Mercedes-Benz за 2,9 мільйона гривень. Відповідні дані з'явилися в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Зазначено, що 11 березня Єрмак придбав Mercedes-Benz S 350 d 4Matic long (2019 року випуску) у ТОВ «Автомобільний дім Україна-Мерседес Бенц» за 2 972 776 гривень.

Оплата послуг при придбанні автомобіля обійшлася в 106 752 гривні, збір під час придбання права власності на легкові автомобілі - 123 865 гривень.

Загалом, на покупку автомобіля глава Офісу президента витратив 3 млн 203 тис. 393 гривні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: