Єрмак-скандал. «Токсичного» брата глави Офісу президента позбавили статусу радника керівника Чорнобильської зони

Єрмак-скандал. «Токсичного» брата глави Офісу президента позбавили статусу радника керівника Чорнобильської зони
Останні кілька днів не були особливо вдалими для Дениса Єрмака

У лютому Денис Єрмак увійшов до Консультативної ради при Держагентстві з управління Чорнобильською зоною

Денис Борисович Єрмак, рідний брат керівника Офісу президента Андрія Єрмака, виключений із Консультативної ради, створеної при Держагентстві з управління Чорнобильською зоною. Про це «Главкому» стало відомо від джерел у цьому відомстві. Рішення було ухвалене на другий же день після того, як вибухнув скандал з оприлюдненням скандальних відеозаписів, на яких брат очільника Офісу президента обговорює призначення на державні посади. Відео минулими вихідними виклав у мережі нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос, зі звинуваченнями у тому, що новий глава Офісу президента та його брат «барижать посадами».

За даними джерела, керівництво Держагентства вирішило відмовитись від послуг Єрмака, через високу токсичність його фігури. 

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що у лютому нова керівниця Держагентства з управління Чорнобильською зоною Катерина Павлова, яка очолила відомство попри результати кадрового конкурсу, оточила себе десятками радників. 35-річна Павлова, яка сама є фігуранткою скандального  розслідування про продаж посад, зібрала численних радників під дахом «консультативної ради з питань проведення фахових консультацій».  Чим займався саме Денис Єрмак у зоні відчуження – питання відкрите, наголошувалось у матеріалі «Берегиня Чорнобилю». Хто насправді тепер керує Зоною відчуження».

35-річна Катерина Павлова опікувалася піаром Держагентства з управління Чорнобильською зоною, а потім очолила його35-річна Катерина Павлова опікувалася піаром Держагентства з управління Чорнобильською зоною, а потім очолила його

Як повідомлялось, через скандал з оприлюдненням відео за участю Єрмака-молодшого Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) вчора відкрила справу. Провадження ведеться за фактом можливого зловживання впливом під час призначення осіб на посади до органів державної влади.

Голова Верховної ради Дмитро Разумков запевнив, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак дасть відповіді на всі запитання щодо відеозаписів зі своїм братом. «Особисто моя думка, що корупція неприпустима. Я думаю, я тут виглядаю трохи дивним, бо це повинно бути думкою не моєю особисто, а думкою будь-якої нормальної людини в нашій державі. Якщо чиновник займається такими діяннями, то він буде покараний», - додав Разумков. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: