Глава Окружного адмінсуду Вовк розповів, навіщо приїхав на зустріч до нардепа Грановського

Глава Окружного адмінсуду Вовк розповів, навіщо приїхав на зустріч до нардепа Грановського

Вовк розповів, про що говорив з Грановським

Глава Окружного адміністративного суду міста Києва Павло Вовк розповів журналістам, що сам попросив народного депутата України Олександра Грановського про зустріч і вона носила робочий характер.

Про це він заявив журналістам NewsOne:

«Ініціатива зустрічі була моєю. Я хотів зустрітися, щоб озвучити робочі питання, проблеми. Він (Грановський - ред) сказав, що знаходиться там (в ресторані - ред) і я під'їхав. Це робоча зустріч. З чим вона пов'язана? Окружний адміністративний суд, в ньому працює 51 суддя, при цьому повноваження мають 16 суддів. Навантаження в Окружному адміністративному суді по Україні, скажімо так, катастрофічне. Я не хочу викликати жалість до суддів, зараз у суспільства немає запиту на цю тему, хочу просто сказати, що від цього страждають прості громадяни. Люди подають позови і не можуть протягом місяця отримати законно обґрунтоване рішення, вони його отримують не раніше, ніж через півроку. В порушення закону. Тому що суддя не може нормально розглянути справу протягом місяця», - розповів він.

При цьому, Вовк зазначив, що Грановський є членом Комітету Верховної Ради з питань правової політики і правосуддя, з членами якого він провів вже п'ять зустрічей.

«Я проводжу такі робочі зустрічі, за своєю ініціативою, з членами комітету, з керівництвом комітету, там же я й познайомився з Грановським. З цього питання я зустрічався як мінімум з п'ятьма членами комітету, в тому числі його керівництвом і заступниками та озвучував цю проблематику», - розповів глава Окружного адмінсуду.

Вовк також прокоментував, чому не дав коментар програмі «Схеми», яка вела приховану зйомку зустрічі глави суду і народного депутата.

«Цією програмою я не відмовився давати коментар. Просто у нас є досвід спілкування з нею, і він - негативний. Вони беруть інтерв'ю, нарізають, саму істотну частину залишають десь за кадром і в результаті виставляють суддів дурнями. Тому, з досвіду спілкування, як-то немає сенсу давати (коментар), в той же час в письмовому вигляді ми їх про всі обставини повідомимо», - пообіцяв він.

Нагадаємо, знімальна група програми «Схеми», ведучи приховане спостереження, 16 травня зафіксувала, як народний депутат від БПП Олександр Грановський проводить зустріч в ресторані «Інк» з головою Окружного адміністративного суду Києва Павлом Вовком.

У свою чергу Олександр Грановський заявив на своїй сторінці в Facebook, що за ним ведуть професійне спостереження. За його словами, під час однієї з зустрічі, невідомий чоловік знімав його на камеру. «Виявилося, що цей чоловік журналіст і працює, з його слів, в програмі «Схеми», - написав він. Однак ні журналістського посвідчення, ні редакційного завдання у нього не було.

Джерело: Comments.ua

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: