Голова комітету Держдуми з питань жінок порадила журналісткам не ходити з голими пупками

Голова комітету Держдуми з питань жінок порадила журналісткам не ходити з голими пупками
Голова комітету Держдуми РФ з питань сім'ї, жінок і дітей Тамара Плетньова

Депутатка підтримала Слуцького, якого звинуватили в домаганнях до журналісток

Голова комітету Держдуми РФ з питань сім'ї, жінок і дітей Тамара Плетньова розповіла радіостанції «Ехо Москви», що не вірить в історії про домагання депутата Леоніда Слуцького до журналісток.

Плетньова підтримала обвинуваченого депутата і спікера В'ячеслава Володіна, який кількома годинами раніше запропонував журналісткам, які заявили про домагання, покинути Держдуму.

«Хотіла б сказати, що ці дівчатка-журналістки ходили б пристойніше, одягалися б, адже це державна установа, а не ходили з голими пупками. Якщо їм дійсно ... Правильно Володін каже, я його підтримую повністю. Якщо їм тут страшно, і тут їх ображають, не треба сюди ходити», - заявила Тамара Плетньова.

Плетньова назвала Слуцького вихованою і грамотною людиною, а також «великим інтелектуалом», який відноситься до жінок «з теплотою».

«А то я дивлюся, вони [журналістки] цілими днями сидять тут в буфетах нескінченно, а потім напишуть всілякі дурниці. Чого тільки не наслухаєшся про Думу, хоча ми тут з ранку до ночі займаємося роботою. Тому дуже прикро, мені навіть за нього [Cлуцького] прикро, чесне слово, що він потрапив в цю історію», - додала депутатка.

До цього моменту про домагання з боку Слуцького відкрито розповіли продюсер «Дождя» Дар'я Жук, ведуча RTVI Катерина Котрікадзе і журналістка «Російської служби Бі-бі-сі» Фаріда Рустамова. Слуцький заперечує свою провину і погрожує подати в суд за наклеп.

Тамара Плетньова - член КПРФ, яка працювала у всіх скликаннях Держдуми РФ з грудня 1993 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: