Спікер Держдуми дав оригінальну пораду журналісткам, які бояться сексуальних домагань з боку депутатів

Спікер Держдуми дав оригінальну пораду журналісткам, які бояться сексуальних домагань з боку депутатів
В'ячеслав Володін

Володін вважає провокацією інформацію про сексуальні домагання до журналісток з боку Слуцького

Спікер Держдуми Росії В'ячеслав Володін порадив поміняти роботу тим журналісткам, які побоюються за своє життя після звинувачень у сексуальних домаганнях, до одного з голів думських комітетів Леоніда Слуцького. Таку заяву Володін зробив відповідаючи на питання про можливі сексуальні домагання до журналісток з боку депутата Леоніда Слуцького, повідомляє видання «Дождь».

«Вам небезпечно працювати в Думі? Якщо так - міняйте роботу», - заявив Володін та поздоровив журналістів думського пулу з наступаючим 8 березня.

За його словами, «історія сталася на піку передвиборної кампанії», тому це можна розцінити як спробу дискредитації, так як звинувачення звучать з вуст журналісток з Грузії і західних видань.

«Якби таке сталося в США, а сторону обвинувачення представляли російські журналістки, результат був би зрозумілий», - заявив він.

Нагадаємо, чотири журналістки звинуватили в домаганнях депутата Леоніда Слуцького.

Раніше в ефірі телеканалу «Дождь» дві журналістки, які працюють у Державній думі РФ, і продюсер одного з російських телеканалів заявили про сексуальні домагання з боку депутата Держдуми від ЛДПР Леоніда Слуцького. 

Одна з них анонімно повідомила, що Слуцький домагався її у 2017 році у своєму кабінеті. Інша також на умовах анонімності заявила, що не дала розголосу домаганням Слуцького зі страху втратити можливість працювати в Держдумі.

Продюсер одного з телеканалів розповіла «Дождю», що зіткнулася з непристойною поведінкою Слуцького, коли запрошувала його на ефір. За її словами, на смс він відповідав, що «прийде до студії, тільки якщо я з ним повечеряю, а коли прийшов, намагався поцілувати в губи і помацати за сідниці».

Сам Слуцький відкинув звинувачення в домаганнях і пригрозив телеканалу судовим позовом.

Крім того, заступник головного редактора RTVI Катерина Котрікадзе розповіла в прямому ефірі телеканалу про те, що в 2011 році депутат російської Держдуми Леонід Слуцький її домагався.

6 березня журналістка російської служби ВВС Фаріда Рустамова відкрито звинуватила депутата Державної Думи Росії Ігоря Слуцького в сексуальних домаганнях. Також вона представила аудіозапис, на якому чути як Слуцький пропонує їй відносини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: