Голова Миколаївської області Савченко закликав своїх прихильників не виходити на акції підтримки

Голова Миколаївської області Савченко закликав своїх прихильників не виходити на акції підтримки
Олексій Савченко

Савченко пообіцяв не допустити провокацій у Миколаївській області

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко закликав своїх прихильників не виходити на акції підтримки через ймовірні спроби розхитування ситуації в області.

Про це він заявив в ефірі 112 каналу.

«Я звернувся до всіх своїх побратимів, до всіх, кого знаю, щоб ні в якому разі в Миколаївській області не проводили мітингів в мою підтримку, нічого не робили, не виходили на вулиці, щоб повністю було спокійно і громада була в нормальному робочому режимі» , - зазначив Савченко.

Глава області відзначив, що знаходиться у плановій відпустці з 5 березня і з власної ініціативою її перервав.

«З 5 березня я перебуваю в плановій відпустці, я це роблю практично щороку, тому, щоб не відхилятися, я звернувся до правоохоронних органів для того, щоб вони мене допитали, і я міг дати виняткову інформацію, якою я володію. Я сподіваюся, що слідство встановить істину в цих питаннях», - сказав глава Миколаївської ОДА.

Він також заявляє, що на Владислава Волошина не було ніякого тиску, оскільки той «за період своєї діяльності не зробив жодного вчинку, який міг би дискредитувати його роботу».

«Це був кришталево чесна, відповідальна людина, яку я з великою честю, задоволенням мав можливість призначити виконувати свої службові обов'язки ... Для мене це дуже велика втрата. Мені потрібно було ретельно думати, зважувати все. Але маємо те, що маємо... Я не уникаю ні коментарів, ні відповідальності. І всі причетні нестимуть відповідальність», - сказав Савченко.

Як повідомлялося, 18 березня в Миколаєві у власній квартирі покінчив життя самогубством 29-річний в.о. директора Миколаївського аеропорту, льотчик-герой Владислав Волошин.

«За свідченнями родичів, загиблий останнім часом перебував у пригніченому стані і висловлював тривожні наміри», - повідомили в поліції.

Раніше, в Миколаївський обласний адміністрації засудили спроби певних осіб спекулювати на трагедії, пов'язаної із загибеллю Волошина. Одним із завдань провокаторів було змістити фокус уваги із затриманої у зв'язку з підготовкою терактів в Києві Надії Савченко на її однофамільця.

Національна поліція заявила про відсутність підстав вважати, що керівник Миколаївського аеропорту, герой-льотчик Владислав Волошин наклав на себе руки під тиском. До цих висновків в поліції прийшли в результаті досудового слідства, повідомив на брифінгу начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Юрій Мороз.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: