Головний рабин України Асман опублікував імена співробітників НАБУ, які стежили за синагогою Києва

Головний рабин України Асман опублікував імена співробітників НАБУ, які стежили за синагогою Києва

Перевірка, з технічною допомогою ізраїльських колег, встановила осіб на фото з ймовірністю 99.97%

Головний рабин України Моше Реувен Асман опублікував інформацію про співробітників НАБУ, які стежили за головною синагогою Києва. Про це йдеться на сторінці Facebook Головного рабина України.

У повідомленні зазначається: «Сьогодні в пресі було опубліковано повідомлення прес-служби НАБУ про те, що стеження щодо єврейської громади, дійсно здійснювалося, однак, - іншим правоохоронним органом. Як я вже повідомляв, питання притягнення до відповідальності винних осіб знаходиться виключно у компетенції держави. Разом з цим, відео, опубліковане нещодавно в ЗМІ не повне.

Однак ми уважно перевірили інформацію, фото і відео-записи, опубліковані в інтернеті. Перевірка, в тому числі, з технічною допомогою наших ізраїльських колег, використовуючи метод розпізнання осіб і образів новітньою системою ANYVISION, встановила, що представлені фото з ймовірністю 99.97% відповідають наступним громадянам:

Корбан Ярослав Ігорович. Згідно з декларацією НАПКА, є співробітником НАБУ і отримав дохід від організації в розмірі 336 115 гривень за 2017 рік.

Данчішіна Ірина Миколаївна. Згідно з декларацією НАПКА, є співробітником НАБУ і отримала дохід від організації в розмірі 336 115 гр. за 2017 рік.

Експертизою було встановлено IP адреси, з яких були здійснені атаки на системи безпеки, а також здійснювалися тимчасові відключення відеоспостереження.

Разом з цим, як вже повідомлялося раніше, у рамках безпеки нашої країни і забезпечення прав громадян, ми готові прийняти пропозиції про зустріч з усіма компетентними особами. Молитовний будинок відкритий для молитви і каяття для всіх бажаючих, включаючи керівництво правоохоронних органів, незалежно від приналежності до релігійних чи інших громадам.

Зазначена ситуація вже контролюється на найвищому національному та міжнародному рівні».

Нагадаємо, у НАБУ з’ясували, хто саме стежив за синагогою в Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: