Головою Мінекоенерго може стати людина Ахметова

Головою Мінекоенерго може стати людина Ахметова
Віталій Шубін має 15-річний досвід робити у приватних та державних енергетичних компаніях

Одним із претендентів є діючий виконувач обов’язків міністра Віталій Шубін

Віталій Шубін може бути призначений міністром енергетики та захисту довкілля у п'ятницю або суботу на засіданні Верховної Ради. Про це повідомляє джерело «Главкома» у Кабінеті міністрів України.

За словами співрозмовника, питання знаходиться на фінальній стадії вирішення. Одним із претендентів є діючий виконувач обов’язків міністра Віталій Шубін. Співрозмовник «Главкома» також зазначив, що претендент на посаду міністра має 15-річний досвід робити у приватних та державних енергетичних компаніях. «Він має тісні, в тому числі родинні зв’язки, з колишніми роботодавцями», – резюмувало джерело.

За даними сайту міністерства в 2011-2014 роках Шубін працював на різних посадах в компанії Ріната Ахметова ДТЕК. Після цього мав досвід роботи в трейдингу електроенергії та проєктах зеленої енергетики.

Нагадаємо, що 4 березня під час призначення Кабінету міністрів на чолі з Денисом Шмигалем, вакантними залишилися посади економічного блоку уряду. Пізніше, 17 березня Верховна Рада призначила Ігоря Петрашка на посаду міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: