ГПУ передала справу рейдерів з Дніпропетровщини до суду

ГПУ передала справу рейдерів з Дніпропетровщини до суду

За вчинення тяжких злочинів передбачена кримінальна відповідальність у вигляді довічного ув’язнення та позбавлення волі на строк до 10 років

Генпрокуратура України направила до суду обвинувальний акт стосовно осіб, які під час неодноразових рейдерських захоплень на території Дніпропетровської області заволоділи майном на суму майже 1 мільярд гривень.

Про це повідомили у прес-службі ГПУ 17 жовтня.

«Завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт щодо осіб, які упродовж 2010 – 2012 років у співучасті з іншими невстановленими особами вчинили ряд рейдерських захоплень підприємств різної форми власності та вчинили інші тяжкі злочини на території Дніпропетровської області та заволоділи чужим майном на суму майже 1 млрд грн», – йдеться у повідомленні.

Дії підозрюваних кваліфіковані за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 189 (вимагання) та ч.3 ст. 206-2 – «протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації» КК України.

У ГПУ зазначили, що за вчинення тяжких злочинів передбачена кримінальна відповідальність у вигляді довічного ув’язнення та позбавлення волі на строк до 10 років, з конфіскацією майна. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: