Гройсман піддався на російську провокацію прямо на засіданні уряду?

Гройсман піддався на російську провокацію прямо на засіданні уряду?
Володимир Гройсман

Оточення Гройсмана відреагувало на відео, опубліковане на проросійському сайті

Вчора, на засіданні Кабінету міністрів України прем'єр-міністр Володимир Гройсман публічно відреагував на російську провокацію. Гройсман звернув увагу міністра енергетики Ігоря Насалика на відео нібито гірників, яке опублікував проросійський інформаційний ресурс «Харьков Новостное агентство», з пропозицією дати можливість їм покерувати шахтою.

«У мене є пропозиція по цій шахті (Бужанська шахта, - ред.), я робив навіть перепост у себе на Фейсбуці тому, що я почув заяву голови, що говорить, і потім голови обласної адміністрації. Якщо він (чоловік, який виступає на відео - ред.) знає, як добувати вугілля групи А, то, можливо, запропонуйте йому управління тієї шахтою, на якій він виступав. Якщо людина знає, як зробити, а не просто говорить про це. Запропонуйте йому взяти в управління або нехай він рекомендує, кого призначити на керівника цієї шахти. Якщо у нього вийде, то він може претендувати на посаду міністра вугільної промисловості», - цитує прем'єра сайт depo.ua (входить в медіа-холдинг Картель, підконтрольний народному депутату Вадиму Денисенко з найближчого оточення прем'єра).

Нагадаємо, проросійський інформаційний ресурс «Харьков Новостное агентство» опублікував відео, як нібито гірники шахти Бужанська в Волинської області на чолі з бізнесменом Максимом Иванищевим звернулися до уряду і розповіли, як країні вийти з енергетичної кризи і впоратися без вугілля ЛДНР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: