Гройсман задекларував 49 млн гривень готівкою та чотири земельні ділянки

Гройсман задекларував 49 млн гривень готівкою та чотири земельні ділянки
Володимир Гройсман
Фото Укрінформ

Дружині прем'єра належать дуже дорогі ювелірні прикраси

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман задекларував 2,4 млн гривень, 460 тис. євро і 870 тис. доларів, а його дружина - 1,6 млн гривень і 372 тис. доларів готівки в 2015 році. Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб.

У власності родини також чотири земельні ділянки, два будинки і одна квартира у Вінниці. Ще у прем'єра є квартира в Києві, яку він купив 2015 року.

Крім того, Гройсман задекларував низку об'єктів рухомого майна, вартість яких перевищує 100 мінімальних заробітних плат, але конкретна ціна кожного з них не вказана. Зокрема, задекларовані дев'ять люксових годинників, що належать йому, і ще 3 - у власності його дружини.

Крім того, у Гройсмана є два комплекти запонок з дорогоцінного металу, інкрустовані дорогоцінним камінням, а у дружини - три кільця з дорогоцінного металу і дорогоцінними каменями та три комплекти сережок, вартість яких перевищує 100 мінімальних заробітних плат. Він також задекларував два легкових автомобіля (Land Rover 2013 року випуску і Volkswagen 2011 випуску), бізнес дружини, а також свою зарплату і доходи від надання майна в оренду.

Як відомо, харківський міський голова Геннадій Кернес заповнив електронну декларацію. Згідно з декларацією, Кернес, серед іншого, володіє житловим будинком площею 7 кв. м та кімнатою площею 57,3 кв. м у харківському готелі «Національ». Лише у годинники він вклав майже мільйон доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: