Грузія вийде з режиму надзвичайного стану наступного тижня

Грузія вийде з режиму надзвичайного стану наступного тижня
Надзвичайний стан в Грузії діє до 22 травня

Обмеження в Грузії будуть зняті поступово

Уряд Грузії повідомив, що не продовжить термін дії надзвичайного стану, запровадженого в спробі приборкати поширення коронавірусу.

Прем'єр-міністр Ґіорґ Ґахарія 15 травня заявив, що його уряд не проситиме президента і парламент особливий режим після 22 травня.

Водночас очільник уряду вказав, що обмеження будуть зняті поступово.

Надзвичайні заходи діють у Грузії з 21 березня. Вони передбачають нічну комендантську годину та закриття частини підприємств, включно з багатьма магазинами, ресторанами та кафе.

Грузинські органи охорони здоров’я станом на 15 травня повідомили про 671 підтверджений випадок COVID-19 та 12 смертей від цієї хвороби.

Як повідомлялося, у Грузії режим надзвичайного стану через загрозу поширення коронавірусу, продовжено до 22 травня. Штраф за порушення правил надзвичайного стану і комендантської години становить три тисячі ларі (957 доларів) для фізичних осіб і 15 тисяч ларі для юридичних (майже 4,8 тисячі доларів). 

акож стало відомо, які країни незабаром можуть відновити авіасполучення.

Крім того нагадаємо, як турецькі готелі прийматимуть туристів в умовах пандемії. Разом з тим й у Греції готують план роботи готелів в умовах пандемії.

Раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна влітку спробує відновити внутрішнє авіасполучення, а повноцінного відновлення міжнародного авіасполучення протягом літа не буде.

Зазначимо, що у Wizz Air оголосили нові правила перельоту, які діятимуть й з пом'якшенням карантину.

Зазначимо, що низка європейських країн з 4 травня почала робити перші кроки на шляху до послаблення карантинних обмежень. 

Також в Єгипті частково відновили роботу готелів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: