Стало відомо, як турецькі готелі прийматимуть туристів в умовах пандемії

Стало відомо, як турецькі готелі прийматимуть туристів в умовах пандемії
Готелі у Туреччині в цьому році будуть заповнені лише на 60%

У туристів при заселенні перевірятимуть температуру і видавати їм маски

Попри пандемію коронавірусу Туреччина готується до нового туристичного сезону. Однак правила перебування в готелях значно зміняться.

Як пише газета Daily Sabah, готелі в цьому році будуть заповнені лише на 60%. У самих туристів при заселенні перевірятимуть температуру і видавати їм маски. У готелях будуть обладнані спеціальні зони, куди будуть поміщати гостей з підозрою на коронавірус.

Також співробітники готелів будуть регулярно дезінфікувати дверні ручки та інші поверхні. Після виселення постояльців номери будуть залишатися порожніми протягом 12 годин.

Зміняться правила і в зоні харчування. Так, продукти будуть закриті захисною скляною панеллю на випадок кашлю або чхання когось із туристів, а столи будуть розставлені на відстані в 1,5 метра один від одного. Зникнуть кавомашини і інші автомати з напоями.

Соціальна дистанція буде дотримуватися і на пляжах. Про відвідування спа-центрів і фітнес-залів в цьому сезоні можна забути, пише газета.

Раніше влада Туреччини оголосила умови початку сезону туризму в умовах пандемії. Готелі, що виконають ці вимоги, отримають сертифікати «здоров'я».

Також з 1 червня в готелях Єгипту буде дозволено працювати з максимальною потужністю 50%.

На курортах заборонено проводити весілля або вечірки, організовувати розважальні заходи, подавати кальян або пропонувати відкриті буфети.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: