Харківські активісти принесли підлеглим Насірова картату ковдру

Харківські активісти принесли підлеглим Насірова картату ковдру
Фото: Depo.Харків

Активісти залишили теплі ковдри як допомогу «бідним працівникам фіскальної служби»

Укритого картатою ковдрою манекена на ношах активісти принесли під будівлю Головного управління держфіскальної служби в Харківській області на знак протесту проти повернення на службу головного фіскала країни Романа Насірова, запідозреного в посадовому злочині.

Учасників акції - з десяток. У руках у них були плакати: «Свободу малому і середньому бізнесу», «Дерегуляція в економіці», «Не здав клан», «Вийшов на роботу»...

«Образ Насірова взято з життя, коли він, прикинувшись хворим, закутався в ковдру і поїхав у лікарню. Це цинізм. За нього внесли в якості застави величезні гроші, і він, будучи частиною корупційної схеми, вийшов на свободу і навіть повернувся на роботу. Це теж цинізм. Вони сміються над нами, а ми - над ними», - пояснив суть акції учасник по імені Іраклій.

З будівлі до учасників акції ніхто не вийшов. Через деякий час активісти розійшлися, забравши манекен.

Біля входу вони залишили теплі ковдри як допомогу бідним працівникам фіскальної служби, і символічну фігурку «Оскар для Насірова: За імітацію».

Інцидентів не було. Порядок охороняв поліцейський наряд.

Як відомо, справа щодо Насірова та щодо керівника одного з основних департаментів ДФС, закінчена.

Суд заарештував все майно Романа Насірова. Зі слів адвоката, Насіров уже не вивчає можливість одержання дозволу виїхати на лікування в США через суд.

28 липня Антикорупційна прокуратура змінила підозру НасіровуУ САП уточнили, що відповідно до остаточно висунутої підозри Роман Насіров, крім раніше інкримінованого зловживання владою та службовим становищем (ст. 364 КК України) підозрюється також у службовому підробленні (ст.366 КК України) вчиненому під час прийняття рішень про розстрочення податкових зобов’язань та боргу, а також під час інформування Міністерство фінансів України про відсутність розстрочень, що виходять за межі одного бюджетного року (які надавались саме ТОВ «Надра Геоцентр», ТОВ «Фірма ХАС», ТОВ «Карпатнадраінвест»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: