Холодницький поскаржився, що після вступу на посаду йому заборонено водити авто

Антикорупційний прокурор зазначив, що пояснення несуттєвих випадків забирають у нього надто багато часу, який він волів би приділяти роботі

Після призначення на посаду Антикорупційному прокурору України Назару Холодницькому довелось відмовитись від багатьох звичний речей, зокрема, від водіння автомобіля.

Про це заявив Антикорупційний прокурор України Назар Холодницький в ефірі програми «Перші про головне. Ексклюзив».

Чиновник, зокрема, зазначив: «Відмовитись довелось від багато чого, практично від усього того, що було колись. Наприклад, відповідно до посади мені надано державну охорону. І я підписував лист, в якому забороняється водити машину. Є елементарні зустрічі з друзями в кафе. Зараз мене в ресторані чи кафе рідко коли побачиш, якщо побачиш взагалі. Адже будь-яка невинна зустріч, яка не має стосунку до роботи, може бути сприйнята негативно. Зараз же телефон у всіх є, обличчя відоме, і якщо мене сфотографують, можна показати цю картинку як з однієї сторони, так і іншої. І потім довго доведеться комусь пояснювати».

Антикорупційний прокурор поскаржився, що пояснення несуттєвих випадків забирають у нього надто багато часу, який він волів би приділяти роботі.

«Наприклад, минулого року мене журналіст відзняв, коли я в половині восьмої вечора за два дні до прийняття бюджету ішов до Адміністрації Президента. Мені це цілий рік згадують, але тоді я йшов за бюджетом для САП. Я втомився пояснювати, треба просто працювати. Бо так можна всю роботу перетворити не безкінечне пояснювання чогось. То Коломойський зайшов в квітні, а згадали про це в листопаді. Однак причини ніхто не питає, хоча всі це бачили. Також, мене не можна побачити в елітних закладах харчування. Але так треба», – резюмував Назар Холодницький. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: