Холодницький розповів, що робитиме, якщо Насіров втече

Холодницький розповів, що робитиме, якщо Насіров втече
Назар Холодницький

Справа нікуди не дівається – голова САП

Якщо голова Державної фіскальної служби Роман Насіров утече, буде розпочато процес оголошення в розшук, у тому числі міжнародний. Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в ефірі «112 Україна».

«Якщо він (Насіров. – Ред.) втече, то країна заробить 100 млн грн. Усе одно справа нікуди не дівається. Врешті-решт, це буде його вибір. Ми тільки робимо так, як прописано в КПК. Якщо він утече, буде розпочато процес оголошення в розшук, у тому числі міжнародний. А по завершенні досудового розслідування може бути розпочато процедуру заочного засудження», – зазначив Холодницький.

Нагадаємо, вчора за Романа Насірова внесли грошову заставу в розмірі 100 млн грн. Цю суму зібрали його дружина і тесть. На Насірова одягнули електронний браслет, також він повинен здати закордонний паспорт і зобов'язаний за першою вимогою з'явитися до слідчого.

Як повідомлялося, Солом’янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави.

14 березня заступник генерального прокурора України – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив в ефірі одного з телеканалів, що слідство має достатню доказову базу у справі відстороненого від посади голови ДФС Романа Насірова.

Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Насірову.

Читайте також матеріал «Главкома» «А ви здавали на Насірова?» Як соцмережі реагують на звільнення чиновника»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: