Холодницький заявив про тиск Ситника на комісію прокурорів

Холодницький заявив про тиск Ситника на комісію прокурорів
Директор НАБУ Артем Ситник та глава САП Назар Холодницький

Керівник САП назвав надіслане Ситником заперечення на висновок члена комісії прокурорів незаконним

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник незаконно тисне на Комісію прокурорів для його звільнення.

Про це Холодницький сказав у коментарі Громадському.

Керівник САП назвав надіслане Ситником заперечення на висновок члена Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів незаконним, адже «цього не передбачає законодавство».

«Цей лист — це «на деревню бабушке». Якщо керівник НАБУ не знає законодавства, то як можна цього вимагати від підлеглих. Йому треба вчити матчастину», — сказав Холодницький.

На питання про те, які в нього очікування від рішення Комісії прокурорів, яка розглядатиме звільнення Холодницького, він відповів: «Я очікую, що це буде законне і справедливе рішення. А не те, чого очікує пан Ситник».

Нагадаємо, що директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник не згоден з висновками члена Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП), який пропонує не звільнити, а винести догану керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому.

Зранку 17 липня в Києві під будівлею Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на мітинг вийшли близько 200 людей. Частина з них протестувала проти діяльності керівника відомства Назара Холодницького, близько сотні людей — висловилися проти керівника Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: