Інцидент у міськраді Миколаєва: поліція затримала двох нападників

Інцидент у міськраді Миколаєва: поліція затримала двох нападників

Щодо правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи

Поліцейські з’ясовують усі обставини інцидентів, що виникли 4 жовтня у приміщенні сесійної зали Миколаївської міської ради.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зазначається, що 4 жовтня під час чергової сесії двоє активістів, перебуваючи у приміщенні сесійної зали, облили рідиною депутатів міськради, їхні робочі місця, документацію та особисті речі.

«Правопорушників поліцейські вивели із сесійної зали до холу, де між одним із постраждалих депутатів та молодиком, що брав участь у інциденті, продовжилась сварка. В ході конфлікту депутат дістав зброю, попередньо, травматичної дії, та, демонструючи її присутнім, попередив про наміри у подальшому на такі події «реагувати по-іншому». Співробітники поліції змусили депутата опустити пістолет, та, щоб локалізувати конфлікт, вивели його з приміщення», - заявили в поліції.

Повідомляється, що двоє молодиків були доставлені до Центрального відділу поліції для встановлення їхніх осіб та з'ясування обставин інциденту. Ними виявились 19-річні мешканці Миколаєва.

Щодо правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП «Дрібне хуліганство», що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від 40 до 60 годин, або виправні роботи строком від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт строком до 15 діб.

Також правоохоронці вирішуватимутья щодо дозволу на носіння та зберігання зброї депутатом міськради.

Інформація про подію зареєстрована до Журналу єдиного обліку. Вирішується питання щодо надання правової оцінки діям кожного з учасників конфлікту.

Раніше ЗМІ повідомили, що під час сесії Миколаївської міської ради представники «Соціал-національної асамблеї» облили депутатів Владислава Єнтіна та Олену Кисельову екскрементами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: