«Інтер» заявляє, що з мітингувальниками ні про що не домовлявся

«Інтер» заявляє, що з мітингувальниками ні про що не домовлявся

Телеканал висловив вдячність президенту Петру Порошенку за втручання

Телеканал «Інтер» заявляє, що ні про що не домовлявся з особами, що блокували роботу телецентру, і не вів ніяких переговорів з ними. Про це йдеться у заяві «Інтер Медіа Груп».
У ній зазначається, що головний телевізійний центр «Інтер Медіа Груп» розблоковано «завдяки діям Національної поліції, Національної гвардії, а також активній позиції співробітників і керівництва «Інтер Медіа Груп», широкому громадському резонансу та підтримці професійної спільноти і громадськості».
«Ми заявляємо про неприпустимість переслідувань за політичними мотивами з боку політиків із Народного фронту, міністра МВС, і пов'язуємо тиск на канал зі своєю професійною діяльністю», - сказано в заяві.
«Ми вдячні за втручання Президента П. О. Порошенка, за його доручення генпрокурору Ю. В. Луценку об'єктивно розслідувати терористичну атаку і підпал компанії «Національні інформаційні системи», що виробляє інформаційні програми для телеканалу «Інтер». Ми вдячні всім закордонним партнерам України, міжнародним журналістським організаціям, всім, хто засудив насильство та підтримав журналістів нашого каналу», - зазначає «Інтер».
Телеканал вимагає об'єктивного публічного розслідування підпалу, скоєного 4 вересня, блокування головного телецентру «Інтер Медіа Груп», незаконного перешкоджання професійній діяльності журналістів 5-6 вересня та притягнення винних до відповідальності незалежно від їхніх посад.
Нагадаємо, сьогодні протестувальники, які з 5 вересня блокували роботу телецентру «Інтер Медіа Груп», заявили, що дійшли згоди з керівництвом телеканалу. Протягом п’яти найближчих днів телеканал має змінити свою редакційну політику та звільнити заступника директора з розвитку компанії «Національні інформаційні системи» (НІС) Ігоря Шувалова. Мітингувальники згорнули намети.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: