Італійські депутати відмовились брати участь у російських провокаціях на підтримку «ДНР»

Італійські депутати відмовились брати участь у російських провокаціях на підтримку «ДНР»

Депутат партії «Фрателлі д'Італія» Едмондо Чірієллі заявив, що його політична сила не має жодного стосунку до цього заходу

Жоден депутат парламенту Італії не взяв участь у заході в Римі, організованому росіянами на підтримку так званої «Донецької народної республіки».

Про це повідомив посол України в Італії Євген Перелигін на своїй сторінці у Facebook.

«Захід, який російськими провокаторами замислювався як своєрідна політична «легалізація» в очах окремого виборця так званих ДНР/ЛНР через участь в ньому депутатів від правої партії «Фрателлі д'Італія», насправді став збіговиськом 12-13 маргінальних членів асоціації «Російсько-італійська молодь. РИМ», - написав Перелигін.

Посол додав, що жоден депутат італійського парламенту, в тому числі і від партії «Фрателлі д'Італія» («Брати Італії») не брав участь у цій провокації.

Депутат партії «Фрателлі д'Італія» Едмондо Чірієллі заявив, що його політична сила не має жодного стосунку до цього заходу.

«Сьогоднішня ініціатива в прес-залі Палати депутатів щодо української ситуації не представляє позицію нашої партії. Той, хто бере участь в цьому, робить це в особистій якості і не має права виступати від імені партії. «Фрателлі д'Італія» висловлює свою зовнішньополітичну лінію виключно через офіційну позицію уряду», - сказав він.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: