Кадочнікова: Чесно кажучи, перед людьми в Криму я б хотіла виступити

Кадочнікова: Чесно кажучи, перед людьми в Криму я б хотіла виступити
Лариса Кадочнікова

Лариса Кадочнікова минулого року виступала в Росії

Народна артистка України, Росії та лауреат Шевченківської премії  Лариса Кадочнікова хотіла б виступити перед людьми в окупованому Росією Криму, але якби запросили, то не поїхала б. Про це вона розповіла в інтерв’ю «Главкому».

«Я не розумію, в чому тут біда (виступів артистів у Криму. – Ред.). Там теж люди живуть. Хоча якби мене запросили у Крим, не поїхала б. Щоб моє ім'я потім в негативному контексті писали? Мені тоді не можна буде виступати, буде якась цензура щодо мене. Хоча, чесно кажучи, перед людьми я б хотіла виступити, сказати слово...», - сказала Кадочнікова.

Вона розповіла, що минулого року виступала в Росії. «От минулого року мене запросили в Росію, в Южно-Сахалінськ, на кінофестиваль («Край света». - «Главком»), який Сергій Новожилов очолює. Там дуже багато українців, вони переїжджали на роботу. І я там брала участь в концертах, співала, розповідала про Параджанова. І коли оголосили, що з України, з Києва приїхала народна артистка України і Росії, зал встав. Не тому, що це я, мене там не так знають, як Пугачову. А тому що таке ставлення до України. Я плакала. І коли я йшла зі сцени, зал так само стояв мене проводжав. Потім люди підходили і розповідали, що в них родичі у Києві, Харкові...», - розказала артистка.

Як відомо, Кадочнікова у 1964 році залишила роботу в московському театрі «Современник» та поїхала до України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: