Кадрові рішення: Порошенко розповів, хто йому кум, а хто - ні

Кадрові рішення: Порошенко розповів, хто йому кум, а хто - ні
newsradio.com.ua

Порошенко заперечив, що генпрокурор Юрій Луценко - його кум, але підтвердив, що кумом є міністр інформполітики Юрій Стець

Президент Петро Порошенко стверджує, що його близькі зв'язки з низкою нинішніх політиків не свідчить про «кумівство». Про це він заявив під час прес-конференції.

Він запевнив, що така практика є нормальною у світі. Зокрема, навів приклад прем'єрів Канади та Японії, чиї батьки також були головами урядів цих країн. Також він запевнив, що його син, народний депутат від Блоку Петра Порошенка, Олексій переміг на мажоритарному окрузі «чесно і переконливо». Він також не планує йти в прем'єри чи президенти. Більше того - висловив сумнів, що Олексій Порошено захоче ще раз йти в депутати.

"Але він самостійна, відповідальна, доросла людина. А чим він відрізняється від дітей інших (політиків) – вам оцінювати", – додав він.

Він також заперечив, що генпрокурор Юрій Луценко є його кумом, але підтвердив, що кумом є міністр інформполітики Юрій Стець. За його словами, дитину Стеця хрестив Луценко і дружина Порошенка Марина. Також президент додав, що Стець не хрестив свою дитину два роки, чекаючи на вихід Луценка з тюрми.

Глава держави також висловив задоволення роботою Луценка на посаді генпрокурора.

«Є претензії до Луценка як до генпрокурора? Висловлюйте. Але я вважаю, що ситуація в Генпрокуратурі за тиждень кардинально змінилася. У тому числі кадрові призначення пана Луценка, яких я не погоджував і не знаю, але мене вони влаштовують і прийнятні для мене. І цим ми відрізняємося, власне кажучи», – сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: