Кадрові сюрпризи уряду. Про що не говорить автобіографія нового керівника Фонду держмайна

Кадрові сюрпризи уряду. Про що не говорить автобіографія нового керівника Фонду держмайна
Віталій Трубаров

Згідно з декларацією Трубарова, основні матеріальні активи він та його дружина набули за останні три роки

Останньою хвилею великої приватизації в Україні керуватиме начальник козачого штабу, «кадровий резерв Леоніда Кучми» та діяч, який вітав президентські амбіції Віктора Януковича - Віталій Трубаров, йдеться у статті «Главкома» «Бджоляр, козак та кадр Кучми-Януковича. Маловідоме минуле нового глави Фонду держмайна».

Офіційна автобіографія Трубарова містить великий пробіл, коли новий очільник ФДМУ  не працював і не навчався: з 1997 року до початку 2000-го. Цю «білу пляму» допомагає заповнити інший опис трудового шляху чиновника на сайті Донецького національного технічного університету. Там зазначено, що впродовж 1998–2003 рр. Трубаров був членом Народної демократичної партії і пройшов шлях від члена молодіжної організації до голови обласної партійної організації. Входив до складу політради партії. Аналітична система YouControl свідчить, що у 90-х він керував донецькою обласною структурою Народно-демократичної партії та її молодіжним крилом, йдеться у статті.

«На виборах 2002 року Трубаров отримав 214 місце у списку виборчого блоку «За Єдину Україну!» як член Народно-демократичної партії. № 1 цього списку та тодішній голова адміністрації президента Володимир Литвин заявив, що його команда – це «кадровий резерв гаранта» – Леоніда Кучми.  А у рік Помаранчевої революції Трубаров підтримав висування провладними силами Віктора Януковича на посаду президента», - йдеться у статті.

У 2003 році в Москві відбулось зібрання «Постійної міждержавної координаційної Ради козаків трьох країн – Росії, України, Білорусі. Україну представляли 18 осіб. Серед яких був і Віталій Трубаров, начальник штабу Союзу козацьких організацій України. В російську столицю він приїхав, коли вже був призначений керівником відділення ФДМУ в Донецькій області. Деякі інші українські представники на тому козацькому зібранні сьогодні відомі як ідейні борці за «Новоросію».

Згідно з декларацією Трубарова, основні матеріальні активи він та його дружина набули за останні три роки.

Як відомо, Трубаров був призначений на посаду під тиском Володимира Гройсмана на останньому засіданні уряду.

 Детальніше читайте у статті «Главкома» «Бджоляр, козак та кадр Кучми-Януковича. Маловідоме минуле нового глави Фонду держмайна»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: