Камерунські футболісти другий місяць не можуть вибратися з окупованого Криму

Камерунські футболісти другий місяць не можуть вибратися з окупованого Криму

Спортсмени не можуть покинути територію анексованого півострова ще з лютого

Підконтрольні Кремлю прикордонники окупованого Криму виявили 15 громадян Камеруну і громадянина Бельгії, які проживали в селищі Орджонікідзе (Феодосія). Про це повідомляє «Крым Информ» із посиланням на прес-службу так званого кримського прикордонного управління.

«Під час опитування іноземців, які проживали у селищі Орджонікідзе Феодосійського району, встановлено, що документи у порушників міграційного законодавства в наявності, однак наявні візи давно прострочені», - повідомили «прикордонники» окупованого Криму.

Після опитування всі громадяни були передані співробітникам підконтрольному Кремлю відділу з питань міграції в Феодосії, для підтвердження їх особистостей і встановлення обставин вчинення ними правопорушення. Після цього феодосійський суд окупованого Криму змусив іноземних громадян сплатити штраф в розмірі 2 тис. рублів кожному і зобов’язав самостійно виїхати за межі окупованого Криму протягом 10 днів.

Зазначимо, що виявлені прикордонниками окупованого Криму камерунці є футболістами FC Yaounde II Academy, які брали участь у відкритому зимовому Кубку Кримського футбольного союзу. Турнір проходив в різних регіонах окупованого Криму з 8 по 25 лютого. Камерунські футболісти під час турніру проживали в Алушті і після його закінчення так і не змогли покинути окупований півострів. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: