Кандидат в депутати Ричкова заявляє, що конкуренти намагалися підкупити її родичку

Кандидат в депутати Ричкова заявляє, що конкуренти намагалися підкупити її родичку

На вихідних також пограбували громадську приймальню Тетяни Ричкової

Людина, яка представилася сином Загіда Краснова, пропонувала хабар свекручі Тетяни Ричкової за висунення в депутати другий невістки - Тетяни. Про це сказано в поширеній ЗМІ інформації.

Зокрема повідомляється, що передвиборна боротьба на 27-ому окрузі загострюється все більше. У хід ідуть усі більш «брудні» методи. Відомості про спробу реєстрації відразу трьох клонів Тетяни Ричкової отримали своє підтвердження. Людина, яка представилася сином Загіда Краснова, мала намір підкупити свекруху Тетяни Ричкової з метою висунення другої її невістки в окрузі №27 в Дніпрі. Про це повідомила кандидат у народні депутати Тетяна Ричкова під час прес-конференції в ІА «Мост-Днепр».

«У мого покійного чоловіка є брат. Його дружину теж звати Тетяна Ричкова. Людина, яка представилася сином Загіда Краснова, прийшла до моєї свекрухи і запропонувала гроші. Він хотів, щоб її друга невістка, Тетяна Ричкова, висунулася кандидатом у народні депутати. У тому ж 27-му окрузі, що і я», - повідомила відомий волонтер, помічник міністра оборони і зареєстрований кандидат у народні депутати Тетяна Ричкова.

На вихідних також стало відомо про пограбування громадської приймальні Ричкової, з якої була винесена комп'ютерна техніка. «Ми розцінюємо це як спробу перекреслити результати першого місяця нашої роботи. На жаль, для конкурентів, рівно за 12 годин до інциденту вся інформація з комп'ютерів була перенесена», - додала Ричкова.

Джерело: Українські новини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: