Каплін звинувачує Турчинова і Пашинського у «продажу» Криму та Донбасу

Каплін звинувачує Турчинова і Пашинського у «продажу» Криму та Донбасу

Кризова ситуація, на думку Капліна, є наслідком злочинних дій Турчинова і Пашинського

Народний депутат від БПП, лідер Партії простих людей Сергій Каплін звернувся до генпрокурора Юрія Луценка із запитом, в якому він звинувачує в «продажу» Криму і Донбасу секретаря РНБО Олександра Турчинова та народного депутата від «Народного фронту» Сергія Пашинського, які навесні 2014-го року виконували обов'язки відповідно президента і глави його Адміністрації. Каплін вважає, що це був свідомий «продаж», за що Турчинов і Пашинський повинні бути засуджені. Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».
«Я хотів би, щоб Юрій Віталійович (Луценко. - Ред.) відреагував на мій депутатський запит про злочини проти держави з боку Турчинова і Пашинського, які - я з повною відповідальністю заявляю - продали Крим і продали Донбас.У той чи інший спосіб - за гроші або за політичні дивіденди. Ми не маємо Донбасу і Криму через те, що команда «Народного фронту» - Турчинов, Пашинський, Аваков і Ко, - їх «шайка-лійка» здала, по суті, кілька ключових, стратегічних для нашої країни регіонів», - заявив Каплін.

Політик вважає, що без Криму і Донбасу існування нашої країни, по суті, неможливо. «Не може бути стрункої економічної стратегії, не може бути домінування України на певних ринках за межами нашої держави як в економічному, так і в політичному відношенні», - пояснив він.
Кризова ситуація, на думку Капліна, є наслідком злочинних дій Турчинова і Пашинського. «Вони, жовтороті постмайданівські політики, прийшли керувати багатомільйонною країною і просто розбазарили, «профукали» частину території України. Я вважаю це предметом для дуже серйозного розслідування. І я благаю українців домогтися позачергових виборів, викинути всіх людей Турчинова і Пашинського з Верховної Ради, позбавити їх будь-якого щита у вигляді мандата або своєї фракції, позбавити їх можливості шантажувати президента, віддати їх під суд і засудити», - резюмував депутат.

Джерело: Коментарі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: