Карта України без Криму: в уряді не вірять у випадковість

Карта України без Криму: в уряді не вірять у випадковість
Кириленко прокоментував появу карт без Криму на українських телеканалах

Кириленко вимагає прізвищ тих, хто допускає такі помилки

Віце-прем’єр-міністр Україи В’ячеслав Кириленко не вірить, що поява карти України без Криму в ефірі двох українських загальнонаціональних каналів може бути випадковістю.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter у неділю ввечері.

«Якщо майже водночас на двох українських загальнонаціональних телеканалах прямо напередодні виборів Путіна у Росії у прямому ефірі з’являються карти України без Криму, то це уже не випадковість, а чиясь цілеспрямована робота«, - зазначив Кириленко.

«Я не вірю у такі технічні помилки! Мають бути прізвища«, - додав віце прем’єр.

Раніше повідомлялося, що телеканал СТБ під час телеефіру показав карту України без Криму.

Зазначимо, у п’ятницю, 16 березня, у вечірньому випуску новин на UA:Перший у прямому ефірі трапилась помилка, внаслідок якої глядачі 27 секунд бачили карту України без Криму. Телекомпанія визнала помилку і вибачилась.

Нагадаємо, у серпні 2017 року до святкувань з нагоди Дня Незалежності 2017 у Броварах, що на Київщині, головну сцену міста оформили з картою України, на якій немає Криму та окупованого Донбасу.

У червні 2017 року у центрі столиці Казахстану у рамках Astana Art Fest  розмістили 84 фігури з прапорами та символікою різних країн, проте карта України виявилася без Криму. У МЗС Казахстану закликали не політизувати інцидент із картою України без Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: