Катар спростив візовий режим для українців

Катар спростив візовий режим для українців

Українці можуть відвідувати Катар без віз протягом одного-двох тижнів

Катар спростив візовий режим з Україною, повідомив представник посольства України в Катарі.

«Дійсно, сьогодні вранці з'явилася інформація про спрощення Катаром візового режиму з низкою країн, зокрема - і з Україною. За попередньою інформацією, громадяни України по прибуттю в міжнародний аеропорт «Доха» повинні мати при собі щонаймеше $1500 готівкою або на картці, а також необхідно мати квиток на подальше переміщення, якщо подорожуєш з Катару», - сказав співрозмовник агентства.

Представник посольства підкреслив, що деяким країнам Катар скасовує візи на 30 днів, деяким на два тижні, а офіційні роз'яснення про спрощення візового режиму між двома країнами посольство одержить від катарської сторони 9 серпня. З його слів, попередньо можна сказати, що українці можуть відвідувати Катар без віз протягом одного-двох тижнів.

За даними засобів масової інформації, Катар спростив візовий режим з 80 країнами, громадянам яких буде достатньо показати дійсний паспорт, щоб одержати дозвіл на в'їзд у країну.

При цьому громадяни 33 країн будуть мати право перебувати на території Катару без візи 90 днів протягом 180, громадяни ще 47 країн - протягом 30 днів.

Як повідомлялось, авіакомпанія Qatar Airways починаючи з 28 серпня 2017 року буде здійснювати щоденні вильоти до аеропорту «Бориспіль» з аеропорту міста Доха.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: