Казахстан привів армію у бойову готовність

Казахстан привів армію у бойову готовність
Міноборони Казахстану

Війська будуть виконувати навчально-бойові завдання в рамках військових навчань

Збройні сили Казахстану вранці у вівторок, 12 вересня, були приведені у вищий ступінь бойової готовності у зв'язку зі стартом навчань «Каратау-2017», інформує прес-служба міністерства оборони Казахстану.

Повідомляється, що війська були приведені в бойову готовність навчальною треогою і були перекинуті в райони проведення військових маневрів. Як стверджують в оборонному відомстві країни, метою заходів є перевірка боєготовності військ і їх спроможності у встановлені терміни виконати завдання за призначенням.

«Сьогодні у збройних силах Республіки Казахстан почалися оперативно-стратегічні навчання «Каратау-2017». За наказом міністра оборони генерал-полковника Сакена Жасузакова з'єднання і частини всіх видів збройних сил і родів військ приведені у вищі ступені бойової готовності. В оперативно-стратегічних навчаннях «Каратау-2017» задіяні з'єднання і частини, що дислоковані в східному, південно-східному, південному і західному регіонах», — йдеться в повідомленні прес-служби.

Всього в навчаннях «Каратау-2017» будуть задіяні 10 тис. військовослужбовців, а також понад 1,5 тис. одиниць бронетехніки і авіації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: