Керівник британської кібероборони: Кремль намагається нас послабити

Керівник британської кібероборони: Кремль намагається нас послабити
Кіерон Мартін 

NCSC активно взаємодіє з міжнародними партнерами, індустрією і громадянським суспільством, щоб усунути російську загрозу

Виконавчий директор Національного центру кібербезпеки Великобританії (NCSC) Кіерон Мартін підтвердив, що з жовтня минулого року, коли він почав роботу, було нанесено понад 600 кібератак по уряду, бізнесу і ключовий інфраструктурі Британії, пише The Times.

Газета публікує цитати з промови, з якою Мартін сьогодні виступить на заході під назвою Tech Summit: «Я не можу вдаватися в конкретні деталі розвідданих, але можу підтвердити, що російське втручання, помічене Національним центром кібербезпеки на протягом минулого року, включало в себе атаки на британські сектори медіа, телекомунікацій та енергетики».

Ось ще одна цитата: «Як сказала [британський] прем'єр-міністр, «ми знаємо, що ви робите. І вам це не вдасться». Росія прагне підірвати міжнародну систему. Це очевидно. Прем'єр-міністр в понеділок увечері висловила точку зору: над міжнародним порядком в тому вигляді, яким ми його знаємо, нависла загроза руйнування». Мартін заявить: «Це явна причина для побоювань, і NCSC активно взаємодіє з міжнародними партнерами, індустрією і громадянським суспільством, щоб усунути цю загрозу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: