Керівник держохорони вибачився перед журналістом через інцидент біля ресторану, де перебував Порошенко

Керівник держохорони вибачився перед журналістом через інцидент біля ресторану, де перебував Порошенко
Фото: Natalie Sedletska / Facebook

За фактом інциденту розпочато внутрішнє розслідування

Управління державної охорони розпочало службове розслідування за фактом нападу співробітників УДО на знімальну групу програми «Схеми».

«За фактом інциденту розпочато внутрішнє розслідування, на час якого його фігуранти тимчасово відсторонені від виконання обов'язків. У разі встановлення порушень, винні будуть покарані», - наголошується в повідомленні.

Крім того, за даними прес-служби, начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей зателефонував до головного редактора Радіо Свобода Інни Кузнєцової і вибачився перед журналістом Михайлом Ткачем через поведінку співробітників учора ввечері. Він повідомив, що із самого ранку намагався зв'язатися з Ткачем.

«Валерій Гелетей запросив Михайла Ткача на зустріч у будь-який зручний для нього час», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, журналіст «Схем» Михайло Ткач заявив, що увечері 15 вересня співробітники УДО скоїли напад на знімальну групу проекту біля одного з ресторанів у Конча-Заспі під Києвом. За його словами, у закладі в той час перебували Президент Петро Порошенко, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, віце-спікер парламенту Ірина Геращенко та ще ряд політиків.

«Схеми» – це спільний проект журналістських розслідувань Радіо Свобода і телеканалу UA:Перший.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: