Керівником апарату Білого дому стане Прібус

Керівником апарату Білого дому стане Прібус

Головним політстратегом і старшим радником президента Трампа буде Стів Беннон

Дональд Трамп, який переміг на президентських виборах в США, вибрав на пост керівника апарату співробітників Білого дому голови Національного комітету Республіканської партії Райнса Прібуса. Про це повідомляє Reuters.

Про це йдеться в заяві, опублікованій на офіційному сайті групи, що опікується питанням передачі справ і повноважень новій адміністрації.

Так, згідно з документом, головним політстратегом і старшим радником президента буде Стів Беннон, який керував передвиборчим штабом республіканця. У документі говориться, що Беннон і Прібус «працюватимуть як рівні партнери над тим, щоб трансформувати федеральний уряд, зробити його більш ефективним і продуктивним». Главою адміністрації є президент.

Крім того, Трамп зазначив, що Беннот і Прібус є висококваліфікованими керівниками, які добре працювали разом над проведенням кампанії новообраного президента і привели його команду до перемоги. 

Раніше команда переможця президентських виборів у США Дональда Трампа оприлюднила список головних кандидатів на посади держсекретаря, міністра оборони, генпрокурора та глав інших міністерств і відомств нової адміністрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: