Керувати «Приватбанком» хочуть понад 200 осіб

Керувати «Приватбанком» хочуть понад 200 осіб

Підбором топ-менеджменту для «Приватбанку» займається компанія Amrop Executive Search Ukraine

У список претендентів на пост глави «Приватбанку» входить 230 осіб.

Про це повідомляє FinClub з посиланням на партнера Amrop Executive Search Ukraine Алекса Дайрабекова.

«У випадку з «Приватбанком» сукупний список по обох позиціях (люди, які відповідають вимогам клієнта і вписуються в загальну картину його бізнесу - ЕП) вже досяг 230-ти і продовжує зростати», - повідомив він.

«Ми отримали безпрецедентну підтримку від наших партнерів практично з усіх цікавлять нас країн: Словаччини, Чехії, Угорщини, Румунії, Польщі, Болгарії, Естонії, Литви, Латвії, Великобританії, Австрії, Канади. У лонглісте зараз представлені професіонали, що працюють в 27 країнах світу», - додав Дайрабеков.

26 червня стало відомо, що голова правління націоналізованого «Приватбанку» Олександр Шлапак подав у відставку.

Наглядова рада «Приватбанку» прийняв рішення про призначення виконуювачем обов'язки голови правління банку Галину Пахачук.

12 липня наглядова рада «Приватбанку» оголосила про обрання міжнародно визнаної компанії з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду голови правління (головного виконавчого директора) та першого заступника голови (фінансового директора) ПАТ КБ «Приватбанк». Серед претендентів на голову «Приватбанку» був німець.

У наглядовій раді банку вважають, що голова правління «Приватбанку» Олександр Шлапак «виконав повною мірою поставлені завдання щодо стабілізації ситуації в банку та проведення аудиту фінансового стану банку і завершує антикризову каденцію на посаді голови правління ПАТ КБ «Приватбанк».

Дивіться також матерііал: Хто може очолити «Приватбанк»? Ірена Кільчицька оприлюднила сенсаційну інформацію про основного кандидата

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: