Київ піднявся у рейтингу міст світу, які є найдорожчими для проживання іноземців

Київ піднявся у рейтингу міст світу, які є найдорожчими для проживання іноземців

Гонконг є найдорожчим містом світу для проживання іноземців у 2016 році

Українська столиця піднялася на вісім пунктів у рейтингу 209 найдорожчих міст для проживання іноземців і тепер вона на 176 місці, передає компанія Mercer Human Resource.

Найдорожчим містом світу для проживання іноземців у 2016 році визнаний Гонконг. За ним слідують Ланду (столиця Анголи), Цюрих, Сингапур і Токіо. У топ-10 опинилися також Кіншаса (столиця Демократичної Республіки Конго), Шанхай, Женева, Нджамена (Чад) та Пекін. Останній рядок рейтингу займає столиця Намібії - Віндхук.

Українська столиця перемістилася в цьому році із 184 на 176 місце і таким чином за рік життя для проживання іноземців в Києві значно здорожчало. При цьому сусідня столиця Польщі Варшава дешевша від України для життя іноземців на один пункт – вона займає наступну за Києвом 177 позицію.

Всього до рейтингу увійшли 209 міст на п'яти континентах. При його складанні компанія Mercer оцінювала вартість кошика з 200 товарів і послуг, включаючи житло, транспорт, харчування, одяг. За основу рейтингу бралася вартість життя в Нью-Йорку. Великі компанії використовують дані цього рейтингу, щоб захистити купівельну спроможність своїх співробітників, якщо їх переведуть за кордон.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: