Київський поліцейський допоміг викрасти бізнесмена, за якого вимагали півмільйона гривень

Київський поліцейський допоміг викрасти бізнесмена, за якого вимагали півмільйона гривень

Потерпілого знайшли протягом доби

У Рівному за співучасті одного з керівників відділу кримінальної поліції Деснянського райуправління викрали київського бізнесмена і вимагали за його звільнення 500 тис. грн

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Поліцейський, використовуючи свої знайомства та знання про способи проведення оперативних заходів з встановлення місцезнаходження осіб, надав двом чоловікам відомості про місце перебування одного зі столичних підприємців.

29 вересня на території м. Рівне бізнесмена викрали. Після цього, за співучасті поліцейського, зловмисники вивезли потерпілого на автомобілі до одного з сіл у Києво-Святошинському районі Київської області, де утримували близько доби, вимагаючи віддати їм 500 тис. гривень.

30 вересня у ході спільної спецоперації прокуратури міста Києва та Нацполіції потерпілого було звільнено, а двох викрадачів затримано.

Згодом під час досудового слідства було встановлено причетність до цього злочину вказаного поліцейського, якому слідчим прокуратури оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 146 КК України (пособництво у викраденні та незаконному позбавленні волі людини з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: