Китай частково відмінив заборону на туристичні поїздки до Південної Кореї

Китай частково відмінив заборону на туристичні поїздки до Південної Кореї

Зняті КНР обмеження не стосуються компанії Lotte Group, яка надала землю на розміщення в Південній Кореї американської системи ПРО THAAD

Китайський уряд має намір дозволити туристичним агентствам в Пекіні і Шаньдуні продавати групові тури до Республіки Корея. Однак при цьому даний дозвіл містить застереження – не включати в поїздку відвідування об’єктів чи надання послуг, які пов’язані із конгломератом Lotte Group. Саме це фірма надала землю на розміщення в Південній Кореї американської системи ПРО THAAD. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

КНР ввела заборони на туристичні поїздки в березня 2017 року на фоні розгортання в Південній Кореї вищезгаданої американської системи ПРО, яка на її думку ставить під загрозу національну безпеку країни. Як наслідок, це рішення призвело до втрат туристичної індустрії Республіки Корея у розмірі 6,5 млрд. доларів.

На даний момент часткове зняття обмежень стосується лише безпосереднього продажу турів в туристичних агентствах. При цьому і на сьогодні заборонені он-лайн продажі, а також чартерні перельоти і круїзні подорожі. Так само є обмеження і щодо включення в туристичні пакети окремих послуг – на приклад Lotte Duty Free. Так само часткове зняття обмежень на продаж туристичних турів не стосуються інших регіонів КНР. Туристичні агентства в решті частини країни лише із часом зможуть продавати тури до Південної Кореї. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: