Кличко обіцяє надати житло мешканцям будинку на Голосіївському проспекті, де стався вибух

Кличко обіцяє надати житло мешканцям будинку на Голосіївському проспекті, де стався вибух

За висновками експертів, будинок, де стався вибух, не можна далі експлуатувати, а мешканці мають бути переселені

Міська влада взяла на себе зобов’язання забезпечити постійним житлом мешканців, які втратили квартири в результаті вибуху в будинку на Голосіївському проспекті, 70. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«На жаль, затягується експертна оцінка. Я буду з’ясовувати та вимагати чіткої інформації щодо причини вибуху. Є багато спекуляцій на цю тему», - зазначив Кличко.

За словами мера, будинок знаходиться в аварійному стані. За висновками експертів, його не можна далі експлуатувати, а мешканці мають бути переселені. У будинку було 17 квартир  і зареєстровані 68 громадян. Зараз мешканцям надають соціальну допомогу, і усім запропонували тимчасове житло.

«Ми взяли завдання забезпечити постраждалих постійним житлом і матеріальною допомогою в установленому законом порядку. Я підписав відповідне розпорядження, - сказав Кличко. - І ми розраховуємо, що до кінця року вони будуть забезпечені житлом. Зараз департамент будівництва та житлового забезпечення здійснює розрахунки необхідної житлової площі».

Нагадаємо, вибух у будинку стався 26 липня близько 15:55. На місці вибуху було знайдено загиблу особу. 

27 липня 36 осіб переселились у тимчасове житло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: