Кличко сподівається, що за літо Львів вирішить свою проблему сміття

Кличко сподівається, що за літо Львів вирішить свою проблему сміття

Київ вирішив домогти Львову, враховуючи те, що сміттєспалювальний завод «Енергія» влітку завантажений на третину

Прийом відходів зі Львова на київський завод «Енергія» є тимчасовим заходом, щоб допомогти львів’янам упоратися з проблемою сміття. Про це київський міський голова Віталій Кличко заявив у коментарі журналістам.
«До мене звернувся пан Садовий з проханням тимчасово надати можливість переробки сміття в столиці. В дуже складній ситуації сьогодні знаходиться місто Львів. Враховуючи те, що київський сміттєспалювальний завод «Енергія» влітку завантажений на третину, ми ухвалили рішення простягнути руку допомоги львів’янам та прийняти невеликі об’єми сміття», - наголосив Кличко.
За словами міського голови, перший вантаж з 10 автомобілів прибув 2 дні тому. Усі витрати з доставки та переробки відходів лягають на Львів. «За добу завод може прийняти до тисячі машин, і 10 автівок зі Львова – це майже нічого. Ще раз хочу наголосити, що це тимчасові заходи і впевнений, що Львів зможе вирішити проблему зі сміттям до кінця літа», - підкреслив мер.
Кличко зазначив, що проблема переробки сміття стосується сьогодні багатьох міст. Саме тому потрібно залучати інвесторів для побудови сучасних сміттєспалювальних заводів, які б відповідали, зокрема, і екологічним нормам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: