Кличко звинуватив журнал The Economist в необ’єктивності

Кличко звинуватив журнал The Economist в необ’єктивності
Віталій Кличко

Кличко звертався до редакторів видання і запросив їх до Києва пересвідчитися, що рівень життя тут набагато вищий, ніж у рейтингу ЗМІ

Мер Києва Віталій Кличко назвав необ’єктивним цьогорічний рейтинг The Economist щодо комфортності життя в місті, в якому українська столиця посіла 131-е місце зі 140.

Про це Кличко заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Мені подобається коментар німецького посла, - «коли ви складали рейтинг, що ви пили?». Коментар англійського посла каже, що цей рейтинг несправедливий, коли Київ поставили із містами Африки. Я хочу зазначити, яке місто, яке поставили поряд із Києвом, може говорити, що провело на високому рівні «Євробачення» чи фінал Ліги Чемпіонів? Я впевнений, що це необ’єктивний рейтинг», – зазначив він.  

Кличко нагадав, що він звернувся до редакторів видання і запросив їх до Києва пересвідчитися, що рівень життя тут набагато вищий.

«Вони відповіли, що з великим задоволенням приїдуть до Києва, вибачилися і зазначили, що взяли всю ситуацію в країні, врахували бойові дії, і таким чином рейтинг столиці понизився», – повідомив Кличко.

Нагадаємо, у щорічному рейтингу аналітичного підрозділу британського журналу The Economist – The Economist Intelligence Unit – Київ за рівнем комфортності опустився на 21,4 процентного пункту за останні п'ять років і в цьому році опинився на 131 місці зі 140 міст.

До слова, наприкінці жовтня журнал The Economist помістив на обкладинку, присвячену річниці Жовтневої революції, президента Росії Володимира Путіна в образі царя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: