Клінтон заявила, що Трамп не виграє дебати через брехню

Клінтон заявила, що Трамп не виграє дебати через брехню

На даний момент розрив між Клінтон і Трамп мінімальний: згідно з останніми опитуваннями, він обчислюється 2-4%, причому як на користь одного, так і іншого політика.

Штаб кандидата в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон у понеділок опублікував відеоролик, в якому звинуватив в постійній брехні головного суперника по виборах республіканця Дональда Трампа.

«Трамп не виграє дебати, якщо повторить одну з цих брехливих речей»,- повідомляється в опублікованованому ролику Клінтон, надалі приводяться сім прикладів із інтерв’ю республіканця Д.Трампа.

Зокрема, згадуються слова політика про те, що він був спочатку проти вторгнення в Ірак в 2003 році і операції в Лівії в 2011 році. При цьому в якості спростування наводяться слова самого Трампа, сказані в ті роки.

Також в ролику цитуються заяви Трампа про будівництво стіни на кордоні з Мексикою, теракти 11 вересня 2001 року, звинувачення на адресу чинного президента Барака Обами, який, за словами політика, заснував «Ісламська держава». Частина слів республіканця спростовується на основі повідомлень американських ЗМІ, які часто і досить скрупульозно проводять «перевірку фактів» заяв політиків.

«Масштаб брехні Трампа не має аналогів ... 78% того, про що говорить Трамп, або брехливо, або ще гірше», — цитуються в ролику публікації в ЗМІ про республіканця. «Трамп не може виграти дебати, обманюючи американців», — резюмують в штабі Клінтон.

На даний момент розрив між Клінтон і Трамп мінімальний: згідно з останніми опитуваннями, він обчислюється 2-4%, причому як на користь одного, так і іншого політика. Таким чином, дебати дійсно можуть вплинути на результат усієї передвиборної кампанії, яка завершиться 8 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: