Колишній голова Податкової Верланов повідомив про обшук

Колишній голова Податкової Верланов повідомив про обшук
Сергій Верланов заявляє, що представникиСБУ провели в нього обшук
Фото: tax.gov.ua

Обшуки пройшли у квартирі Сергія Верланова, у якій він проживає з дружиною і дочкою

Співробітники Служби безпеки України провели обшуки у колишнього голови Податкової служби Сергія Верланова. Про це він повідомив у Facebook.

За його словами, сьогодні співробітники СБУ прийшли до квартири, в якій він проживає з дружиною і дочкою.

«Що шукали - не уточнюється, але те, про що, ймовірно, прийшли, не знайшли. Буду інформувати про хід справи і захищати себе і свою сім'ю», - зазначив Верланов.

У пресцентрі СБУ підтвердили факт проведення обшуків, але детальну інформацію пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, 24 квітня Кабінет міністрів звільнив Сергія Верланова з посади голови Державної податкової служби України. Він займав цю посаду з кінця квітня 2019 року, після того, як було прийнято рішення про розділення Державної фіскальної служби.

Раніше голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що команда голови ДПС Сергія Верланова зуміла побороти старі схеми. У результаті її критикували ті представники старої влади, які роками отримували від цих схем злочинні доходи.

Зазначимо, що звільнений Верланов подав заяву на ексглаву Мінфіну Ігоря Уманського в Офіс генпрокурора.

Через п'ять днів уряд без конкурсу призначив Олексія Любченка новим головою податкової. Відповідний порядок призначення на топ-посади був узгоджений на час карантину в Україні, після його завершення мають пройти класичні конкурси. Цього тижня Європейський союз висловив стурбованість і заявив, що сподівається на тимчасовий характер таких призначень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: