Колишнього заступника голови правління банку «Михайлівський» оголосили в розшук

Колишнього заступника голови правління банку «Михайлівський» оголосили в розшук
Фото fttc.com.ua

Екс-заступника голови правління банку «Михайлівський» розшукує Головне управління Національної поліції у Києві

Поліція оголосила в розшук колишнього заступника голови правління банку «Михайлівський» Дениса Панфілова. Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ.

Екс-заступника голови правління банку «Михайлівський» розшукує Головне управління Національної поліції у Києві. Він зник у Києві 16 серпня.

Нагадаємо, 13 серпня суд заарештував голову правління банку «Михайлівський» на два місяці та призначив заставу в 137,8 млн грн. Затриманого підозрюють у розкраданні 870 млн гривень банківських коштів та доведення банку до неплатоспроможності.

Як відомо, 23 травня правління НБУ віднесло банк «Михайлівський» до категорії неплатоспроможних. У грудні 2015 р. банк був визнаний проблемним через ризикової діяльності. У травні Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасову адміністрацію в банк на один місяць.

Пізніше глава НБУ Валерія Гонтарєва повідомила, що керівнику банку «Михайлівський» Ігорю Дорошенко і власнику Віктору Поліщуку загрожує до п'яти років позбавлення волі. Вона розповіла, що в банку намагалися незаконно збільшити обсяг гарантованих вкладів ФГВФО, а також переоформили 111 тис. кредитів, виданих приватним особам, на свою компанію.

Президент Петро Порошенко пообіцяв вкладникам банку «Михайлівський», що голову банку буде засуджено, а вкрадені гроші – знайдено і використано для виплат вкладникам

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: