Компанія Ахметова залишила 200 тис. жителів Кривого Рогу без води

Компанія Ахметова залишила 200 тис. жителів Кривого Рогу без води

«ДТЕК Дніпрообленерго» відключила енергопостачання насосних станцій у трьох районах міста

У середу, 22 червня, близько 200 тис. жителів Кривого Рогу (Дніпропетровська область) залишилися без водопостачання через відключення електрики енергопостачальною компанією «ДТЕК Дніпрообленерго» (Дніпро) на насосних станціях у трьох районах міста. Про це Українським Новинам повідомили в Криворізькій міській раді.
«Частково відсутня послуга в Металургійному, Саксаганському та Довгинцівському районах», - повідомили в міськраді.
У Кривому Розі відключено від водопостачання 799 будинків, 18 шкіл, 23 дитячих садки, 4 лікарні.
Наразі по місту курсують 9 машин з водою для забезпечення населення водою.
У Криворізькій міській раді повідомили, що створено резервний запас води на 2 дні до 24 червня.
«Міська влада зараз веде переговори з «Дніпрообленерго» та робить все можливе і неможливе, щоб відновити подачу води. Ми вважаємо, що в сьогоднішніх умовах висунення будь-яких ультиматумів щодо відключення поставок електроенергії або води населенню просто неприпустиме. Підвищені урядом тарифи більшості людей просто не по кишені. Люди змушені обирати - заплатити за воду і світло, або купити їжу й ліки», - повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Олександр Катриченко.
Він повідомив, що з міського бюджету вже виділено 15 млн гривень «Кривбасводоканалу», завдяки чому вдалося відстрочити відключення ще 28 квітня.
«ДТЕК Дніпрообленерго» є найбільшою енергопостачальною компанією України, здійснює діяльність з передачі/постачання електроенергії розподільними електромережами 0,4-150 кВ споживачам Дніпропетровської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: