Корпоратив у Сочі: менеджер Джамали підтвердив виступ співачки у Росії

Корпоратив у Сочі: менеджер Джамали підтвердив виступ співачки у Росії
У 2016 році Джамала перемогла на Євробаченні

Раніше про російський корпоратив української артистки заявив екс-міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко

Піар-директор української співачки Джамали Денис Козловський в коментарі «Главкому» підтвердив інформацію про те, що співачка дала концерт в Сочі в грудні 2014 року. При цьому, він додав, що в 2015 році артистка не давала концертів в Росії. Раніше цю інформацію ефірі телеканалу ZIK озвучив колишній міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко.

 Йдеться про новорічний корпоратив, який відбувся в Сочі в ніч з 31-го грудня 2014 року на 1-е січня 2015 року.

«Останній публічний концерт Джамали в Росії відбувся в жовтні 2013 року. Після цього протягом 2014 року Джамала двічі виступила на приватних заходах в Росії. Один корпоратив був в Москві, один - в Сочі. Організовували їх наші постійні замовники, з якими ми працювали і до цього. Після 2014 року ні на приватних, ні на відкритих заходах, ні на фестивалях Джамала більше не виступала», - зазначив Денис Козловський.

За словами піар-директора, практично всі українські виконавці у 2014 році мали гастролі в Росії. «Журналісти можуть перевірити цю інформацію. У той час українські артисти якраз приймали рішення про свої подальші гастролях або їх відсутності в Росії, а протягом 2014 року виступи ще були», - додав піар-директор співачки.

Нагадаємо, колишній міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко заявив, що Джамала в 2014 році виступала на корпоративах в Росії. Екс-міністр в ефірі телеканалу ZIK обурився, чому Джамалі можна виступати в Росії, а іншим артистам - ні.

«Я вам відповім: Джамалі можна їздити на корпоративи, скажіть так чи ні? Ось подивіться, після 2014 року - Сочі, Сочі мій любий. Хочете перевірити, зателефонуйте їй, це по-перше. Також, я мабуть вперше з вами погоджуся, що оцінку має дати суспільств», - зазначив Червоненко під час передачі своєму опонентові Антіну Мухарському, який також брав участь у телепередачі.

Зазначимо, нещодавно співачка Джамала стала Послом доброї волі Міжнародної організації з міграції. Як передає Центр новин ООН, виконавиця займатиметься питаннями глобальної боротьби з торгівлею людьми.

Так, українська співачка візьме участь в інформаційній кампанії, присвяченій боротьбі з сучасними формами рабства.

Крім того, Джамала зніметься в спеціальному відеоролику, присвяченому цій проблемі. Відповідний кліп повинен з’явитись у ефірі українських телеканалів 18 жовтня, саме цього дня в Європі відзначається День боротьби з торгівлею людьми. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: