Кремль вимагає від енергетичних компаній позитивних новин

Кремль вимагає від енергетичних компаній позитивних новин

45 російських компаній мають щотижня представляти перелік власних позитивних новин

Стало відомо, які вимоги Кремль ставить до матеріалів енергетичних компаній. Так, російське керівництво вимагає, щоб провідні компанії представляли їх діяльність в позитивному руслі, акцентуючи увагу на досягненнях і прогресі в різних сферах.

Відповідні документи отримало у власне розпорядження Інформаційне агентство Reuters.

В одному із документів наголошується на тому, що основними темами новин і матеріалів мають стати тези «Жити стає все краще» і «Якими були справи в різних сферах і якими стали».

Такі інструкції були розіслані міністерством енергетики РФ в жовтні 2017 року 45 провідним енергетичним компаніям, в тому числі «Роснєфті», «Лукойлу» і «Новатеку».

Як розповіли Reuters представники низки російських компаній, ідеологом даної ініціативи є Сергій Кірієнко, перший заступник глави адміністрації президента РФ.

Також 12 жовтня в міненерго РФ відбулося засідання за участі заступника керівника відомства і представника президентської адміністрації, під час якої представникам російських енергетичних компаній пояснювали сутність розісланих інструкцій. Окрім прикладів позитивних новин, провідні енергетичні компанії отримали під час засідання завдання представляти кожного понеділка або вівторка перелік власних позитивних новин. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: