Кривава різанина у львівський психлікарні: затриманому оголосили підозру

Кривава різанина у львівський психлікарні: затриманому оголосили підозру

Чоловіку, що підозрюється у пораненні 15 осіб, інкримінують замах на вбивство

Пацієнту львівської обласної психіатричної лікарні, який напередодні взяв в заручники кілька десятків людей і поранив 15 осіб, оголошено підозру у замаху на вбивство, повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області.

За даними поліції, відкрито кримінальне провадження за статтею «замах на вбивство».

Чоловіка утримують під вартою в одному з корпусів Львівської обласної психіатричної лікарні.

У свою чергу директор департаменту охорони здоров'я Львівської обладміністрації Ірина Микичак на своїй сторінці в соцмережі написала, що троє пацієнтів перебувають у важкому стані, за їхнє життя борються медики лікарні швидкої допомоги та 8-ї клінічної лікарні Львова.

Також департамент охорони здоров'я призначив службове розслідування щодо цього інциденту.

Нагадаємо, у Львові чоловік взяв у заручники 76 пацієнтів психіатричної лікарні. Десятеро з них отримали тілесні ушкодження, троє перебувають у важкому стані. Також під час штурму постраждали п'ятеро поліцейських.

Інцидент стався у п'ятницю, 4 серпня, близько 19.00. Вранці до психлікарні госпіталізували 30-річного львів'янина, який з 2013 по 2017 роки перебував у ній на примусовому лікуванні через жорстоке вбивство власного батька. Чоловік наніс загиблому 72 ножових поранення. Місяць тому його відпустили додому, але у п'ятницю за клопотанням родичів чоловіка знову госпіталізували. Увечері того ж дня пацієнт почав поводити себе неадекватно. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: